אם חיפשתם נואשות דרך פשוטה וקלה להוסיף עוד קצת כיף למשקה שלכם - טוב שבאתם. משקה המיול, בטעם ג׳ינגר עם נגיעה של ליים ונענע מצליח להביא את הטוויסט הנכון, בזמן הנכון.
אוגוסט כבר מאחורינו, מזג האוויר הופך נעים יותר ויותר, ופתאום אירוח ביתי נשמע כמו הבילוי המועדף על כולנו. עונת המעבר הבאה עלינו לטובה היא בדיוק הזמן המתאים להזמין את החברים או המשפחה לארוחה ודרינק מרענן של אחה״צ.
כמיקסולוג מתחיל, אתה מחוייב להכיר את כוסות הבר אליהן תמזוג ותסנן את הקוקטיילים המדהימים שלך. להלן רשימה של כל מה שתצטרך לדעת:
מאחורי הבר אנחנו משתמשים בציוד רב, במיוחד אם אנחנו רוצים להיות ולהיראות מקצוענים. רוב הברים יחזיקו את הציוד הבסיסי, כמו שייקרים, פוררים ופותחנים, וכמובן תלוי מקום, אך לא תמיד יהיה לנו את הציוד שיהפוך את העבודה שלנו לנוחה ואסתטית יותר.
ברמן טוב נמדד בהרבה מדדים, רובם בכלל לא קשורים ליכולתו הטכנית מאחורי הבר או אפילו ליידע רחב באלכוהול. הברמן אמון על אירוח חוויתי ומעשיר לאורחיו ונדרש להפגין אינטליגנציה רגשית גבוהה בשביל לזהות את מאווייהם של לקוחותיו ולדאוג להגשימם. הוא צריך…