הקוקטיילים שיעשו לכם את האביב!

האביב כבר רשמית איתנו, ואיתו הפתיחה הרשמית של עונת הבילויים. ים, מסיבות גג, ושבתות בצהרים עם חברים על המרפסת – התאמנו בשבילכם את הדרינק המושלם לכל אירוע. קדימה, בואו נתחיל.

כשהשמש חוזרת לחיינו, כשהטישרט האהובה נשלפת בהתלהבות מהארון – סימן שהאביב סוף סוף הגיע אלינו הביתה, ואנחנו רוצים לקבל אותו יפה. לכבוד העונה הכי מחייה בשנה, סידרנו לכם שלושה אירועים פרטיים ואביביים והתאמנו לכל איוונט את המשקה שלו, שהוא גם מרענן ונעים וגם פשוט להכנה. לחייכם!

חברים שותים לחיים על הגג

 

שוב נצא אל המרפסת

כשמיכה שטרית כתב "נעבור את החורף ואחר כך נראה, באביב", הוא למעשה התכוון שנצא סוף סוף אל המרפסת, נשאף הרבה אוויר אל הריאות ונשקיף אל הרחוב שמתחיל להשתזף מקרני השמש האביביות. אפשר להפוך ערב עם חברים במרפסת לבילוי איכותי וקאטינג אדג' – גם אינטימי וגם מלא בצחוקים. ישיבה במרפסת ולא משנה באיזו שעה של היום, לא מחייבת ארוחת ערב אימתנית, אפשר לשבת גם על הנשנושים האהובים שלכם, אבל על האלכוהול אנחנו לא מוותרים. הדרינק "בלקוני וויו" ישלים את התמונה הפסטורלית – המרירות של המשקה לצד ניחוחות של פירות הדר, יזכירו לכם שהחורף מאחוריכם ותקופה חדשה ומרתקת בפתח. והיי, לא העתקנו מההורוסקופ.

 

Balcony View

40 מ"ל ג'ין

25 מ"ל קמפרי

25 מ"ל וורמוט אדום

10 מ"ל מיץ תפוזים

מערבבים את כל מרכיבים עם כפית

סגירה עם שוופס טוניק

קישוט: קליפות הדרים – מורידים עם קולפן את הקליפה של התפוז ושל הקלמנטינה

מוציאים את השמנים האתריים על דש הכוס בסיבוב – וזורקים את הקליפה פנימה.

הצעת הגשה: כוס היי בול או לואו בול על קרח.

משקה אדום עם קליפת תפוז

 

 

השתובבות בים

התקופה האידיאלית שחובבי הים מצפים לה היא האביב (והרי אם נודה על האמת, בקיץ פשוט חם מדי בשביל לרבוץ על החול הלוהט)! בין אם אתם טיפוסי המטקות ובין אם אתם מעדיפים ליהנות מספר טוב מלווה בסאונדטראק של הגלים – הכל טוב ונכון יותר עם דרינק מרענן ביד. משקה ה"סי ספרינג" מיועד בדיוק לרגעים האלו – הוא קריר ונעים, ותודות לשילוב של הלימון והאשכולית, הוא זוכה בקלות בתואר הסופר דרינק.

Sea Spring

 

40 מ"ל וודקה

20 מ"ל קרנברי

20 מ"ל מיץ אשכוליות

10 מ"ל מיץ לימון

סגירה עם שוופס ראשן

קישוט: תפרחת של נענע וכמה פירות יער לצדה. אפשר לפזר אבקת סוכר מעל הכוס.

הצעת הגשה: מזיגה להיי בול על קרח, אחרי השקשוק

חמש ידיים עם חמישה קוקטיילים - לחיים

 

על גג העולם

פתיחת עונת מסיבות הגג היא הבשורה האמתית לבואו של האביב. שינוי שובר שגרה באווירה של צהרי שישי או שבת, מזג אוויר מרנין, אלקטרוניקה עדינה בוקעת מהרמקולים והכרויות שאולי טומנות בהן אהבות חדשות נרקמות. בתוך כל הטוב הזה, האלכוהול הוא מסמר המסיבה. ההמלצה מפי מומחה היא משקה בשם "אורבן מיול", דרינק ממשפחת היסמין, פרחוני, אבל גם עוקצני, כזה שמציע ארומה אורבנית שתיתן פוש למצב הרוח, כל הדרך אל הגג.

 

Urban Mule

40 מ"ל וויסקי

20מ"ל סירופ יסמין

חצי לימון חתוך לקוביות

סגירה עם שוופס מיול

קישוט: פרח יסמין לבן

הצעת הגשה: כוס לואוו בול עם קרח גרוס.

משקה סגול בכוס יין עם חתיכות ל לימון