נעים להכיר, מיול

אם חיפשתם נואשות דרך פשוטה וקלה להוסיף עוד קצת כיף למשקה שלכם - טוב שבאתם. משקה המיול, בטעם ג׳ינגר עם נגיעה של ליים ונענע מצליח להביא את הטוויסט הנכון, בזמן הנכון.

מי אתה, מיול?

קוקטייל מיול מוגש בספל נחושת, שהוא תוספת נחמדה, אך לא לגמרי הכרחית, להנאה ממיול מתוחכם ואיכותי. באופן כללי, ישנם כמה מרכיבים נדרשים לקוקטייל: Schweppes Mule, מיץ הדר וג׳ינגר מלא באלכוהול שאתם אוהבים.

ברמן מוזג אלכוהול

כמה המלצות לקוקטיילים מרעננים על בסיס מיקסר מיול:

 

מוסקו מיולהקלאסי: Moscow Mule

קוקטייל אורבני קלאסי, ואם יש משהו שלא ניתן להתווכח איתו, הוא שקלאסיקה תמיד מנצחת. למרות שמו, אין לקוקטייל מוסקו מיול שום קשר למוסקבה, או לפרד, אבל אחרי כמה לגימות של בליל וודקה, ג׳ינג׳ר ולימון – לאף אחד לא באמת אכפת.

מתכון:

ממלאים את הכוס בקרח

60 מל’ וודקה

15 מ”ל מיץ ליים סחוט

משלימים עם שוופס מיול (סגירה)

קישוט: פלח לימון ועלי נענע

כוס: מיול

דרך הכנה: מערבבים את כל החומרים בשייקר ומוזגים

 

טיקי מיולהשובב: Tiki Mule

הג׳ינג׳ר והלימון של המיול בדייט מוצלח עם רום ואננס. אם זה נשמע לכם כמו חלום טרופי, אתם לגמרי בכיוון. קוקטייל קיץ שיתאים גם למי שאינו מתהדר ברזומה עשיר של שתיית קוקטיילים. טיפ – נסו להגיש אותו כקינוח בסוף ארוחה או מפגש. זה בטוח ישאיר לכולם טעם מתוק.

מתכון:

40 מ”ל רום ספייס

20 מ”ל רום שחור

60 מ”ל מיץ אננס

15 מ”ל מיץ לימון

20 מ”ל סירופ פסיפלורה

60 מ”ל שוופס מיול

קישוט: צרור נענע ומקל קינמון

כוס: מיול

דרך הכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים

 

מיול אדוםהרומנטי: Red Mule

כשלוקחים משהו טוב כמו וודקה חמוציות או קוסמופוליטן, והופכים אותו למצוין – יוצא רד מיול. שילוב של וודקה, מיול, פירות אדומים ואשכולית. אי אפשר לטעות כאן. בונוס – זה אפילו תוסס.

מתכון:

40 מ”ל וודקה

15 מ”ל מחית פירות אדומים

15 מ”ל מיץ לימון

30 מ”ל אשכולית אדומה תוססת

10 מ”ל סירופ אשכולית אדומה

40 מ”ל שוופס מיול

קישוט: קליפת תפוז

כוס: מיול

דרך הכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים

 

יגר מיולהמפתיע: Jager Mule

סביר להניח שהמפגש בין הייגרמייסטר האפלולי לבין המיול הרענן יתפוס אתכם לא מוכנים. כך או כך – או שמדובר באהבה מהשלוק הראשון או שתגידו יפה תודה ותפנו לדרככם. עד כמה אתם פתוחים לחידושים? ובכן, זה הזמן לטעום ולהחליט.

מתכון:

ממלאים את הכוס בקרח

50 מ”ל יגר

משלימים עם שוופס מיול עד סוף הכוס