קבלו המלצה ל-2 קוקטיילים מסחררים, טעימים ופשוטים להכנה, שיקחו את חווית האירוח שלכם כמה רמות למעלה.
קוקטייל Israeli Passion
בואו נודה באמת – עם כל הרצון שלנו לאמץ את הסטייל האירופאי (או האמריקאי, תלוי במצב הרוח), מדינת ישראל היא ים תיכונית, שטופת שמש, חמה, תוססת, וגם בעונות המעבר הלחות עדיין מורגשת (ביג טיים). זה בדיוק הזמן להכין קוקטייל Israeli Passion שיזכיר לאורחים שלכם איפה הם באמת חיים. חוץ מזה, כשמשלבים ערק, פסיפלורה וגויאבה – מה כבר יכול להשתבש? שילוב הטעמים יוצר קוקטייל מרענן שחובבי האניס יתאהבו בו כבר בלגימה הראשונה. זהירות – השמועות אומרות שזה ממכר.
מתכון:
60 מ”ל ערק
60 מ מ”ל מיץ גויאבה
20 מ”ל סירופ מונין פסיפלורה
20 מ”ל לימון
30 מ”ל שוופס ראשן (סגירה)
קישוט: תפרחת נענע, 2 כוכבי אניס וחצי פסיפלורה.
כוס: לואו בול מעוצבת עם קוביית קרח גדולה (קריסטל)
דרך הכנה: שקשוק המרכיבים, סינון וסגירה עם שוופס ראשן
קוקטייל Spicy Compassion
אירוח בבית הוא משימה שאין להקל בה ראש, ובהחלט דורש מחשבה. אך למרות כל ההכנות, התכנונים, הסידורים והבישולים – לא תמיד אפשר לקלוע לטעם של כולם… אלא אם כן אתם מגישים קוקטייל Spicy Compassion. מדובר בקוקטייל שהוא שילוב מעניין וייחודי של חמוץ, מתוק, מריר עם סיומת חרפרפה, אשר עובד טוב לצד מגוון רחב של מנות אוכל ומשובב נפשם של סוגי קהלים שונים. כך או כך, מדובר בקוקטייל שלא ניתן להתעלם ממנו, ועוד יותר קשה לשכוח אותו.
מתכון:
45 מ”ל וודקה
15 מ”ל קמפארי
30מ”ל מיץ פסיפלורה
20 מ”ל מי סוכר
15 מ”ל מיץ לימון
קישוט: חצי פסילורה וצ’ילי
כוס: לואובול
דרך הכנה: מעיכה של פלפל צ’ילי בתוך השייקר, שקשוק וסגירה עם שוופס ביטר למון
טיפ קטן לסיום
שילוב של קוקטיילים בארוחה הופך כל אירוח לחוויה מיוחדת במינה, וללא ספק מוציא אתכם הכוכבים של הערב. אבל כמו בכל דבר בחיים, גם כאן ההצלחה תלויה בירידה לפרטים הקטנים. לכן, לצד הדאגה למנות הפתיחה, העיקריות והקינוחים – מומלץ לדאוג מבעוד מועד לעמדת קוקטיילים אטרקטיבית, עמוסה בקישוטים, עם הכוסות הנכונות, פירות ומשקאות טעימים נוספים. סמכו עלינו – זו ללא ספק תהיה שיחת הערב.