קוקטייל לקינוח

מה יכול להיות יותר טוב משילוב בין קוקטייל איכותי לבין קינוח מדהים?
בדיוק, שום דבר! אספנו עבורכם את הקוקטיילים המושחתים ביותר.
אך ראו הוזהרתם - הגזמה לפניכם…

סוד הקסם המתוק

מאז שהיינו ילדים ידענו את האמת – החלק הטוב ביותר בארוחה, הוא הקינוח. מזון הוא דלק לגוף, אבל הקינוח הוא מעדן לנפש! בין אם אתם מאסכולת השוקולד, הגבינה או דווקא הוניל – אתם ודאי מכירים היטב את תחושת הסיפוק החמימה שמתפשטת כבר לאחר הביס הראשון. אז מה אם נגיד לכם שזה יכול להיות הרבה יותר מוצלח ממה שאי פעם חלמתם?

הקוקטיילים שימתיקו לכם את היום (ויקפיצו לכם את רמת הסוכר)

רד וולווט מרטיני קשה להתעלות על עוגת רד וולווט. היא טעימה בצורה יוצאת דופן, היא אדומה ויפה ואפשר לומר בלב שלם שהיא אלוהי הקינוחים. מה כן יכול להתעלות עליה? קוקטייל בדמותה.

המתכון לשחיתות: הכניסו לשייקר קרח, 45 מ"ל ליקר אגוזי לוז, 30 מ"ל ליקר קקאו לבן, 30 מ"ל וודקה, 30 מ"ל ליקר דובדבנים ו-1.5 כפיות של סירופ גרנדין. שקשקו היטב כ-20 שניות, ומזגו את התכולה לכוס מרטיני צוננת.

 

קוקטייל טרמיסואם יש קינוח שאי אפשר לא לאהוב, הוא הטרמיסו, או בשמו השני – גן עדן של שכבות. מה אם נגיד לכם שבקלות רבה הוא יכול להפוך לדרינק? ואנחנו בספק אם תסתפקו רק באחד…

המתכון לשחיתות: הכניסו לשייקר קרח, 45 מ"ל קלואה, 45 מ"ל רום , 45 מ"ל ליקר שוקולד , 45 מ"ל שמנת מתוקה, שקשקו היטב ומזגו לכוסות מרטיני. מומלץ להוסיף למעלה קצפת, קפה טחון או קקאו ובישקוטי.

 

בננה ספליט מרטיני קינוח שהוא בגדר "בלאסט פרום דה פסט", אבל ללא ספק קלאסיקה, שגרסתו הקוקטיילית עושה עמה חסד ואף משדרגת אותה! קליל להכנה, אבל שימו לב – זה ממכר.

המתכון לשחיתות: מלאו את השייקר בקרח והוסיפו 45 מ"ל וודקה, 22 מ"ל ליקר בננה ו-22 מ"ל קרם קקאו. שקשקו היטב, סננו ומזגו לכוס מרטיני שקוררה מראש. לקישוט הוסיפו, איך לא, פרוסת בננה.

 

Berry-Prosecco Ice Cream Floatsקינוח אמריקאי נפוץ הוא לשים גלידה בכוס, ואז למלא אותה  בקולה. יש שיטענו שמדובר בגאונות, ויש שלא יסכימו לגעת בזה גם תמורת תשלום, אבל על דבר אחד ניתן להסכים – עצם הרעיון של לערבב משקה עם גלידה הוא מעולה בבסיסו, רק עדיף עם יין, ושיהיה מבעבע!

המתכון לשחיתות: שימו בקערה כ-120 מ"ל פירות יער יחד עם חצי כפית סוכר, והניחו להם כך במשך כ-15 דקות. לאחר מכן שימו אותם בכוס, הוסיפו כדור גלידה (או קצת יותר…) ומלאו עד הסוף בקאווה או יין לבן מבעבע.

 

Death By Chocolate השם הדרמטי של הקוקטייל הזה לא מפחיד ולא מאיים על מכורי השוקולד האמיתיים! בדיוק להפך, זה סוג של אתגר, ואין לנו ספק שנוכל לעמוד בו בגבורה.

המתכון לשחיתות: הכניסו לבלנדר קרח, 2 כדורי גלידת שוקולד, 30 מ"ל סירופ שוקולד, 30 מ"ל ליקר קפה, 30 מ"ל ליקר קרם קקאו ו-30 מ"ל וודקה. ערבלו היטב עד שהמרקם הופך להיות חלק, ומזגו לכוס קוקטייל. קשטו עם שכבת קצפת עליונה ודובדבן.

 

אז אולי פשוט נתחיל בקינוח…

עברנו את הגיל שהתנפלות חסרת מעצורים על קינוחים היא פעולה לגיטימית, אז מה יותר טוב מלהסוות אותם בתוך הדרינק? כך תוכלו לשדר את התחכום והסטייל הנלווים לכל קוקטייל, ולרצות את הילד הפנימי שלכם (והקרייבינג שלכם למתוק) בו זמנית. כנראה שלזה התכוונו כשאמרו "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה", ומסתבר שזה דווקא לחלוטין אפשרי!

 

בתיאבון! כלומר, לחיים…